foto

Nancy La Scala

  • nar. 1965
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heart, Baby
2014 Atwill Web Series
Courting Chaos
Jersey Boys
Voodoo Possession
2008 Vegas: Based on a True Story
2006 Seth
2003 Piková trojka
2001 Strážce
1998 Mutant 2

TV seriály

2009 Castle na zabití (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace