foto

Prosper Mérimée

  • nar. 28.9.1803
    Paris, Centre-Val de Loire, Francie
  • zem. 23.9.1870 (66 let)
    Cannes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Carmen (TV film) - kniha
Carmen in 3D - kniha
2007 Carmen (TV film) - kniha
2005 Carmen z Khayelitshe - kniha
Colomba (TV film) - kniha
2003 Carmen: Divoká vášeň - kniha
Karmen - kniha
2002 Carmen (TV film) - kniha
2001 Karmen Geï - kniha
1996 Carmen - kniha
1991 Izbrannik - kniha
1987 Carmen (TV film) - kniha
1985 Carmen - kniha
Carmen (TV film) - kniha
1984 Carmen nue - povídka
1983 Carmen - kniha
Carmen - kniha
1980 Vénus d'Ille, La (TV film) - povídka
1978 Carmen (TV film) - kniha
Carmen, la que contaba 16 años - kniha
1973 Il viccolo di madama Lucrezia (TV film) - kniha
Mécontents, Les (TV film) - povídka
1970 Lokis. Rekopis profesora Wittembacha - povídka
1969 Wenus z Ille (TV film) - povídka
1968 Uomo, l'orgoglio, la vendetta, L' - povídka
1967 Carmen, Baby - kniha
1962 Carmen di Trastevere - kniha
1959 Carmen la de Ronda - kniha
1958 Tamango - kniha
1954 Carmen Jones - kniha
1952 Carmen (TV film) - kniha
1950 Není míru pod olivami - kniha
1948 Colomba - kniha
The Loves of Carmen - kniha
1943 Carmen - kniha
1938 Andaluské noci - kniha
Carmen, la de Triana - kniha
1933 Carmen - kniha
Colomba - kniha
1927 The Loves of Carmen - kniha
1926 Carmen - kniha
Medvědí svatba - kniha
1922 Venus, Die - kniha
1921 Carmen - kniha
1918 Carmen - kniha
1915 Carmen - kniha
Carmen - kniha
Carmen - kniha
1914 Carmen - kniha
1913 Carmen - kniha
Carmen - kniha

TV seriály

1975 El quinto jinete (TV seriál) - povídka
1971 Ficciones (TV seriál) - povídka

Dokumentární

1968 Carmen nejen podle Bizeta - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 La périchole (TV film) - divadelní hra
1983 Tragédie de Carmen, La - divadelní hra
1981 La périchole (TV film) - divadelní hra
1965 Die Sakramentskarosse (TV film) - divadelní hra
1964 A művésznő hintaja (divadelní záznam) - divadelní hra
1963 Unzufriedenen, Die (TV film) - divadelní hra
1962 Kočár nejsvětější svátosti (TV film) - divadelní hra
1952 Zlatý kočár - divadelní hra

TV seriály

1982 On sort ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace