foto

Karl Platen

  • nar. 6.3.1877
    Halle an der Saale, Německá říše
  • zem. 4.7.1952 (75 let)
    Výmar, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1949 Der Posaunist
1945 Der Mann im Sattel
1944 Májová Bowle
Černá ovce
1943 Romanze in Moll
1942 Diesel
Meine Frau Teresa
Rembrandt
1941 Miláčkové štěstěny
Paní Luna
1940 Die keusche Geliebte
Fahrt ins Leben
1939 Der vierte kommt nicht
Robert Koch, bojovník se smrtí
Wir tanzen um die Welt
1938 Das große Abenteuer
Die Brillanten der Moranows
Jarní vánek
Menschen, Tiere, Sensationen
Monika
Petermann ist dagegen
Rätsel um Beate
Svatá lež
Tanz auf dem Vulkan
Verklungene Melodie
1937 Die wirkliche Liebe
Fridericus
Gabriela hledá dobrodružství
Jeho nejlepší přítel
Manéž
Miláček žen
1936 Die Nacht mit dem Kaiser
Meziaktí
Nesmělý Casanova
Paul und Pauline
Žebravý student
1935 Ein falscher Fuffziger
Idealer Gatte, Ein
Knockout - Mladé děvče, mladý muž
Liebesträume
Mladý hrabě
Nur nicht weich werden, Susanne! - Eine Groteske aus vergangener Zeit
1934 Aufforderung zum Tanz
Cikánská krev
Der Herr der Welt
Der schwarze Walfisch
Die Stimme der Liebe
Elisabeth und der Narr
Es tut sich was um Mitternacht
Herz ist Trumpf
Láska u carského dvora
Mé srdce touží po tobě
Polská krev (německá verze)
Schwarzer Jäger Johanna
So ein Flegel
Svět bez masky
1933 Anna und Elisabeth
Glück im Schloß
Zamilovaný hotel
Závěť doktora Mabuse
1932 Die Tänzerin von Sans Souci
Durchlaucht amüsiert sich
Gilgi, jedna z nás
Im Bann des Eulenspiegels
Spuk im Maleratelier
Theodor Körner
Zum goldenen Anker
1931 Der Weg nach Rio
Vrah mezi námi
1930 Das Land des Lächelns
Der unsterbliche Lump
Die Jugendgeliebte
Die Lindenwirtin
Ein Burschenlied aus Heidelberg
Lumpenball
Velká touha
Wie werde ich reich und glücklich?
Zwei Menschen
1929 Alte Kleider
Das brennende Herz
Das närrische Glück
Der Held aller Mädchensträume
Der schwarze Domino
Don Manuel, der Bandit
Fräulein Fähnrich
Ihr dunkler Punkt
Madame Lu, die Frau für diskrete Beratung
Morgenröte
Nacht vor dem Tode
Rosen blühen auf dem Heidegrab
Wenn du einmal dein Herz verschenkst
Žena na měsíci
1928 Der alte Fritz - 2. Ausklang
Durchgängerin, Die
In Werder blühen die Bäume... - Die Geschichte zweier lustiger Berliner Jungen
Liebeskarneval
Luther
Notschrei hinter Gittern
Ossi hat die Hosen an
Scampolo
Seine stärkste Waffe
Violantha
1927 An der Weser (hier hab' ich so manches liebe Mal...)
Die Geliebte
Ein Mordsmädel
Eins + Eins = Drei
Grand Hotel...!
Hast Du geliebt am schönen Rhein?
Jugendrausch
Le roman d'un jeune homme pauvre
Liebe
Liebelei
Mann mit den falschen Banknoten, Der
Mein Heidelberg, ich kann Dich nicht vergessen
Moderní Dubarry
Sturmflut
Verbotene Liebe
Wer wirft den ersten Stein?
1926 An der schönen blauen Donau
Der goldene Schmetterling
Des Königs Befehl
Die Wiskottens
Herrn Filip Collins Abenteuer
Hraběnka z Modes Robes
Ich hab mein Herz in Heidelberg verloren
Menschen untereinander
Staatsanwalt Jordan
Wenn Menschen irren. Frauen auf Irrwegen
1925 Blitzzug der Liebe
Das alte Ballhaus - 1. Teil
Das alte Ballhaus - 2. Teil
Des Lebens Würfelspiel
Fräulein vom Amt, Das
Liebesgeschichten
Schatten der Weltstadt
1924 Der gestohlene Professor
Die Radio Heirat
Garragan
Geheime Agent, Der
Nju - Eine unverstandene Frau
Soll und Haben
Steuerlos
1923 Der letzte Kampf
Fridericus Rex - 3. Teil: Sanssouci
Fridericus Rex - 4. Teil: Schicksalswende
Rivalen
Tatjana
Varovné stíny
1922 Das verschwundene Haus
Die fünf Frankfurter
Im Kampf mit dem unsichtbaren Feind
Kampf ums Ich, Der
Maciste und die Javanerin
Tabea, stehe auf!
1921 Baron Bunnys Erlebnisse, 1. Teil - Der Meisterdieb
Das Geheimnis der Mumie
Das Opfer der Ellen Larsen
Das Spiel mit dem Feuer
Das gestohlene Millionenrezept
Der Passagier von Nr. 7
Der Roman der Christine von Herre
Der ewige Kampf
Die Erbin von Tordis
Die Geliebte des Grafen Varenne
Ehrenschuld
Hannerl und ihre Liebhaber
Hazard
Junge Mama
Lady Hamiltonová
Stier von Olivera, Der
Unavená smrt
1920 Anna Boleynová
Der Henker von Sankt Marien
Der langsame Tod
Der weisse Pfau
Die Augen der Welt
Die Erlebnisse der berühmten Tänzerin Fanny Elßler
Im Wirbel des Lebens
Katharina die Grosse
Kri-Kri, die Herzogin von Tarabac
Maria Magdalene
Präsident Barrada
1919 Geheimnis des Amerika-Docks, Das
Japanerin, Die
Madame DuBarry
1915 Der Katzensteg
1914 Das Kriegssofa
1913 Ein Ausgestoßener: 1. Teil - Der junge Chef

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky