foto

Johan Ulveson

  • nar. 30.5.1954 (65 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En del av mitt hjärta
2018 Lyrro
2016 Útěk do budoucnosti
2015 I nöd eller lust
2012 Lycka till och ta hand om varandra
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
2008 Mamma Mu och Kråkan
2005 Loranga, Masarin & Dartanjang
2000 Hundhotellet
Jönssonligan spelar högt
Livet är en schlager
1999 Trettondagsafton (TV film)
1998 Glasblåsarns barn
Muntra fruarna i Windsor (TV film)
1997 Ogifta par - en film som skiljer sig
Rika barn leka bäst
1995 Bert - den siste oskulden
1994 Yrrol
1993 Drömkåken
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)
Joker
T. Sventon och fallet Isabella
1990 Tingel tangel (TV film)
1989 1939
1988 Strul
1986 I lagens namn

TV seriály

2020 Älska mig (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Jag vill se framåt (S01E05)
Kan du älska mig nu? (S01E04)
další epizody (6)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (7)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2007 En riktig jul (TV seriál)
Fredag hela veckan (TV seriál)
Hotell Kantarell (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2003 Män emellan (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)
1999 Jävla Kajsa (TV seriál)
1997 Persons parfymeri (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)
1993 Tomtemaskinen (TV seriál)
1991 Uppfinnaren (TV seriál)
1989 Lorry (TV seriál)
T. Sventon praktiserande privatdetektiv (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Lorry (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky