foto

Jihmi Kennedy

  • nar. 1956
    Winston-Salem, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Crack
Glory
Parta snů
Sladká Grace (TV film)
1988 Chair, The
1987 Vraždy s růžencem
1986 Hurá!

TV seriály

2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace