foto

David Furr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dálniční hlídka
2017 Liv
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2011 Jersey Shore Gone Wilde
The Importance of Being Earnest
2009 Washingtonienne (TV film)
2007 Nurses (TV film)
Ten večer

TV seriály

2020 F.B.I. (TV seriál)
American Dreams / Reveille (S02E18)
2019 The Code (TV seriál)
Back on the Block (E04)
Dynastie (TV seriál)
Šampaňská nálada (S02E10)
Bull (TV seriál)
Labor Days (S04E01)
Pillar of Salt (S03E22)
Parental Guidance (S03E17)
2018 Dynastie (TV seriál)
Bláznivá ženská (S02E09)
Bull (TV seriál)
Fool Me Twice (S03E06)
Justice for Cable (S03E04)
The Ground Beneath Their Feet (S03E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The New Colossus (S03E05)
Sensô Kôi (S03E03)
Imagine Manchuria (S03E02)
další epizody (4)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Drak si hraje s ohněm (S01E13)
Požehnání praskajících kostí (S01E08)
Shadow Hawk letí (S01E02)
další epizody (4)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Jibber-Jibber Chicken Dinner (S01E10)
From the Ashes (S01E08)
Willow Lake (S01E07)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Name Not One Man (S02E13)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Oko za oko (S04E03)
Černá díra Kalkaty (S04E02)
Černá listina (TV seriál)
Prognostik (č. 163) (S04E10)
2016 BrainDead (TV seriál)
The Power of Euphemism: How Torture Became a Matter of Debate in American Politics (E07)
2015 Odd Mom Out (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Vlastní krev (S03E08)
Lov (S03E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Open House (S03E03)
Baggage (S03E02)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Proti sousedovi (S01E09)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Dinner (E21)
Secret (E13)
Vzpomínky (TV seriál)
Reunion (S02E13)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Possibility Two (S01E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Velký bratr (S05E06)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Riskantní podnik (S01E16)
Dobrá manželka (TV seriál)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vlastenecký zákon (S03E20)
Private Practice (TV seriál)
Drifting Back (S05E21)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v Boystownu (E11)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wet (S12E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudový zásah (S06E20)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky