foto

Esau Pritchett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Finding Julia
2013 36 Saints
Mrazivá noc přichází
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2009 How to Seduce Difficult Women
The Mercy Man
2008 Narrows

TV seriály

2020 Betty (TV seriál)
Zen and the Art of Skateboarding (E02)
2019 Prodigal Son (TV seriál)
Q&A (E07)
Designer Complicity (E04)
Fear Response (E03)
další epizody (4)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Doomsday (S01E05)
Černá listina (TV seriál)
Vrah kozoroh (č. 19) (S05E16)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Úder hromového kanónu (S01E03)
Sníh ustupuje (S01E01)
Policie Chicago (TV seriál)
You Wish (S04E11)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Ty hajzle (S04E06)
Doktor psycho (S04E04)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Shattered (S11E24)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Ain't No Love (S15E13)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky