foto

Vojtěch Hrabák

  • nar. 11.7.1997 (23 let)
    Praha, Česko

Biografie

Herec Vojtěch Hrabák se narodil roku 1997 v Praze a po ukončení hudebně-dramatického oboru na pražské konzervatoři se plně začal věnovat herectví. Už během studia, které dokončil roku 2017, se objevil například v seriálech České televize Doktor Martin nebo Rapl

Co se týče divadelního herectví, už ve své rané kariéře spolupracoval s režiséry, jako jsou Jakub Šmíd, Filip Bařina nebo Radim Špaček. Stál na prknech mnoha divadelních prostorů, například Divadlo X10, A studio Rubín, MeetFactory nebo Divadlo D21.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hastrman
2017 Kopřiva (studentský film)
2014 Kamila (studentský film)

TV seriály

2021 Hlava Medúzy (TV seriál)
Vykročení do života (E02)
2020 Život je hra (TV seriál)
Zbavit se holky na jednu noc (S02E08)
Udělat to Evě (S02E03)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Specialisté (TV seriál)
Deja vu (S03E21)
2018 Život je hra (TV seriál)
Vzpomenout si na jméno (S01E04)
Neusnout při pečení pizzy (S01E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Hazard s havětí (S02E08)
2016 Rapl (TV seriál)
Oheň (S01E06)
Doktor Martin (TV seriál)
Jako kočka (S02E14)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Civilka (S04E15)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky