foto

Kan Tanaka

  • nar. 3.2.1964 (56 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gekidžóban Duel Masters: Lunatic God Saga
2008 Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2006 Sky Girls
2004 Ichigeki sacchū!! Hoihoi-san
Naruto: Záchrana snežné princezny
2002 Futari ečči
2001 Puni Puni Poemi
2000 Furi Kuri
Gekijōban Aa! Megami-sama!

TV seriály

2019 Babylon (TV seriál)
2016 Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
2015 Kjókai no Rinne (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
2012 Code: Breaker (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
2011 Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
2009 Canaan (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Duel Masters Cross (TV seriál)
Golgo 13 (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Zenryoku Usagi (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Sky Girls (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Minami no šima no čísa na hikóki Birdy (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Hi no tori (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Šin Getter Robo (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
Zoids Fuzors (TV seriál)
2002 Duel Masters (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
2001 Geneshaft (TV seriál)
PaRappa the Rapper (TV seriál)
Pačislo kizoku Gin (TV seriál)
1998 Hatsumei Boy Kanipan (TV seriál)
1996 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky