foto

Franziska Hartmann

  • nar. 1984
    Starnberg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Anfang von etwas (TV film)
Die Sterne über uns (TV film)
Všechny moje lásky
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Der Mordanschlag (TV film)
Tatort - Déjà-vu (TV film)
Wintermärchen
2017 Tatort - Borowski und das Fest des Nordens (TV film)
2016 Über Barbarossaplatz (TV film)
2014 Die Zeit mit Euch (TV film)
2008 Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
2007 Místo činu - Anděl pomsty (TV film)

TV seriály

2017 Helen Dorn (TV seriál)
Gnadenlos (E07)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace