foto

Jared Faber

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Benched
Mladí Titáni do toho!: Ve filmu
2015 Scooby-Doo a skupina Kiss
2011 Mardi Gras: Jarní prázdniny
2007 Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures
2006 Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
2005 Holly a její přátelé: Narozeninová párty
Sněhulák Frosty
2000 Drop Back Ten

TV seriály

2019 Hrdinné příběhy kapitána Bombarďáka (TV seriál)
Captain Underpants and the Polarizing Plight of the Pitiless Poopetrators (S03E13)
Captain Underpants and the Shocking Showdown of the Staggering Sugamechanger (S03E12)
Captain Underpants and the Ludicrous Lunacy of the Loopy Laserlightmare (S03E11)
další epizody (26)
Splitting Up Together (TV seriál)
Melancholicky (S02E16)
The Pump Station (S02E15)
Annie, Are You Okay? (S02E14)
další epizody (8)
2018 Hrdinné příběhy kapitána Bombarďáka (TV seriál)
Captain Underpants and the Troublesome Treachery of the Thieving Toot Fairy (S01E13)
Captain Underpants and the Sickening Fumes of Smartsy Fartsy (S01E12)
Captain Underpants and the Soggy Salvation of the Swirling Sweatnami (S01E11)
další epizody (13)
Splitting Up Together (TV seriál)
Messy (S02E08)
Paige Turner (S02E07)
Glowing Pains (S02E06)
další epizody (8)
2014 Selfie (TV seriál)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Junior Secretary's Day (S02E09)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
The Great Compromise (S01E21)
Hear No Evil (S01E20)
další epizody (21)
2008 Mr. Men Show, The (TV seriál)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
2003 Clifford's Puppy Days (TV seriál)
Kenny the Shark (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1996 Kablam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky