foto

Ken Solarz

  • nar. 9.10.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Krokodýl zabiják (TV film)
2005 Supercross
1997 Pilní zloději
1993 Relentless: Mind of a Killer (TV film)

TV seriály

2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodinné trable (S06E19)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Na výletě (S06E07)
Spravedlnost pro všechny (S05E18)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zabiják (S05E04)
Není úniku (S05E01)
Rodina na prvním místě (S04E22)
další epizody (4)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Cti otce svého (S04E10)
Musíme si pomáhat (S04E01)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
další epizody (4)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ten den (S03E06)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Sladkých šestnáct (S03E10)
Oedipus Hex (S03E05)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Unholy Alliance (S01E03)
1991 Palace Guard (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1997 Pilní zloději

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace