foto

Werner Pledath

  • nar. 26.4.1898
    Berlín, Německá říše
  • zem. 5.12.1965 (67 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)
1961 Stöpsel (TV film)
1960 Nachtdienst (TV film)
Professor Mamlock (TV film)
1959 Das schwarze Schaf (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
1958 Das Tagebuch der Anne Frank (TV film)
1956 Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
1953 Anna Susanna
1950 Rodina Benthinů
1949 Angst
1948 Straßenbekanntschaft
1944 Osud na řece
Černá ovce
1943 Ein glücklicher Mensch
Lache Bajazzo
Manželství v nebezpečí
Zirkus Renz
1942 Die Entlassung
Diesel
Rembrandt
Zwischen Himmel und Erde
1940 3 Codonas
Achtung! Feind hört mit!
Aus erster Ehe
Die Rothschilds
Fahrt ins Leben
Na záletech
Unser Fräulein Doktor
1939 Beznadějný případ
Casa lontana
Das große Los
Der Polizeifunk meldet
Der falsche Admiral
Flucht ins Dunkel
Im Namen des Volkes
In letzter Minute
Irrtum des Herzens
Kornblumenblau
Robert Koch, bojovník se smrtí
Rosemarie will nicht mehr lügen
Zpívající bloud
1938 Altes Herz geht auf die Reise
Der Kapland-Diamant
Der Maulkorb
Der Skarabäus
Der Tag nach der Scheidung
Dreiklang
Dreizehn Mann und eine Kanone
Klimbusch macht Wochenende
Rote Orchideen
1937 Ein Volksfeind
K novým břehům
Korunní svědkyně
Matčina píseň
Muži ve tmách
Vzorný manžel
Womit schnurrt die Katze?
1936 Mládí královny Viktorie
Port Arthur (německá verze)
Stülke und Lehmann
1935 Der alte und der junge König
Der höhere Befehl
Der mutige Seefahrer
1934 Die Abschieds-Symphonie
Mutter und Kind
1933 Die unsichtbare Front
Heut kommt's drauf an
Skandál v hotelu Atlantic
Svatojánská noc
Tokajerglut
1932 Es wird schon wieder besser
Fünf von der Jazzband
Ich bei Tag und du bei Nacht
Zasněné rty
1931 Gassenhauer
Wer nimmt die Liebe ernst...
1923 Člověk na cestě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky