foto

Heinrich Cuipers

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
2017 Tatort - Fangschuss (TV film)
2015 Wilsberg - Bauch, Beine, Po (TV film)
2014 Milované sestry
2009 Eni (studentský film)
2008 Katie Fforde: Zkouška věrnosti (TV film)
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
2004 Sex & mehr (TV film)
2003 Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
2001 Das weiße Rauschen
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1998 Návrat do ráje (TV film)
1997 Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1993 Sommerliebe (TV film)
1992 German Fried Movie

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kempu (S02E03)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 April-Hailer-Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace