foto

Dmitrij Iosifov

  • nar. 22.10.1965 (54 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Gromozeka
1989 Guard, The
1988 Slučaj v aeroportu (TV film)
1981 Prodannyj smech (TV film)
1980 Kapitan Sovri-golova (TV film)
1977 Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
1975 Priklyucheniya Buratino (TV film)

TV seriály

2009 Bludnyje děti (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky