foto

Doğaç Yıldız

  • nar. 16.9.1991 (28 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am You
2018 Iyi Oyun
2017 Kar
2013 Aşk-ı Suzan
1999 Babamı Hırsızlar Çaldı

TV seriály

2019 Daire 4 (TV seriál)
Yasak Elma (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (21)
2018 Yuvamdaki Düşman (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Daire-i Adalet! (S02E24)
Kış Bulutları… (S02E23)
Sıhâm-i Kazâ (S02E22)
další epizody (17)
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Karanlık, Dipsiz Kuyu! (S02E07)
Ateş ile Barut (S02E06)
Hançer Yarası (S02E05)
další epizody (7)
2008 Eyvah Halam (TV seriál)
Gece gündüz (TV seriál)
2006 İki Aile (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Aşkına Eşkıya (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky