foto

Michael Chinyamurindi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Peep World
2006 Zvědavý George
2004 The Seat Filler
2003 Brána k nebesům
2002 Thornberryovi na cestách
Ubuntu's Wounds
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Strážce
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
1997 Král džungle
Ztracený svět: Jurský park
1996 Special Report: Journey to Mars (TV film)
1995 Kongo
1993 Bopha!
1987 Mandela (TV film)

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Kisangani (S09E22)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In This White House (S02E04)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
1998 JAG (TV seriál)
Velvyslanectví (S04E02)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Out of Africa (S03E01)
1993 Policie New York (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace