foto

John Moore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nájemný vrah (TV film)
2005 Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Někdo to rád blond
2003 Cold Turkey
Pavučina snů
2002 Portrét zločince
Shadow Realm (TV film)
2000 Sejměte Cartera
Černočerná tma
1999 Wonder Cabinet, The (TV film)
1996 Natural Justice: Heat
1995 Life of Harry Dare, The
1993 Blackfellas
1991 Deadly
1986 Zombie Brigade

TV seriály

2007 Flash Gordon (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Konec (S05E20)
Červení a černí (S05E14)
Pacientka X (S05E13)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Nulový součet (S04E21)
1996 Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Natural Justice (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kancelářská spona (S03E02)
Požehnaná cesta (S03E01)
1994 Zmije (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Phoenix (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace