foto

Alexandr Iljin ml.

  • nar. 22.11.1983 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taněc s sabljami
Trenér
2017 Legenda o Kolovratovi
Spacewalker
2015 S pjati do semi
2013 Druzja druzej
2011 Srdce jako bumerang
2009 Ivan Hrozný
Korotkoje zamykanije
2008 Divoké pole
2007 Ani krok zpět
Krutost
Silnější než oheň
2006 V roli oběti
1997 Šizofrenija

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2014 Pěrevodčik (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
2012 Verju (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Chaljava (S01E04)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2004 Kadeti (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky