foto

Alexandr Iljin ml.

  • nar. 22.11.1983 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trenér
2017 Legenda o Kolovratovi
Vremja pěrvych
2015 S pjati do semi
2013 Druzja druzej
2011 Srdce jako bumerang
2009 Ivan Hrozný
Korotkoje zamykanije
2008 Divoké pole
2007 Ani krok zpět
Krutost
Silnější než oheň
2006 V roli oběti
1997 Šizofrenija

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2014 Pěrevodčik (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
2012 Verju (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Chaljava (S01E04)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2004 Kadeti (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky