foto

Alexandr Iljin

  • nar. 8.5.1952 (66 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krymskij most. Sdělano s ljubovju!
2017 Legenda o Kolovratovi
2016 Protiv vsech pravil
2015 Pareň s našego kladbišča
2014 Podarok s charaktěrom
2013 Jolki 3
2011 Dům větru
2008 Divoké pole
Zakrytyje prostranstva
2007 Gljaněc
Tupoj žirnyj zajac
2006 Graffiti
2005 Bědnyje rodstvěnniki
2004 Mars
2003 Antikiller 2: Antiterror
Bavorák
Koktebel
2000 Daun Haus
Kapitánská dcerka
1998 Kňaz Jurij Dolgorukij
Lazebník sibiřský
1996 Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře
1995 Bez ošejnika
Bullet to Beijing (TV film)
1994 Russkaja simfonija
1993 Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Ústřice z Lausanne
1991 Kurica
Po Taganke choďat tanki
Volkodav
1990 Bitva trjoch korolej
Sukiny děti
Zakat
1988 Artistka iz Gribova (TV film)
Ožog
1986 Razmach kryljev
1985 Poluděnnyj vor (TV film)
1983 Dolgaja doroga k sebe
1960 Vremja letnich otpuskov
Válec a housle

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Topor (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Bejker Strit, 221b (E01)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
2011 Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
2005 Ochota na asfaltě (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2003 Kletka (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
1999 Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace