foto

Margarete Schön

  • nar. 7.4.1895
    Magdeburg, Saxony-Anhalt, Německá říše
  • zem. 26.12.1985 (90 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Ich rufe Dresden (TV film)
1955 Oberwachtmeister Borck
1954 Herr über Leben und Tod
Meines Vaters Pferde, 1. Teil: Lena und Nicoline
Meines Vaters Pferde, 2. Teil: Seine dritte Frau
Rittmeister Wronski
1950 Zachránce matek
1949 Der große Mandarin
Modré meče
Quartett zu fünft
1948 Blumova aféra
1945 Kolberg
1944 Familie Buchholz
Májová Bowle
Neigungsehe
1943 Manželství v nebezpečí
Tenkrát
1942 Die Entlassung
1941 Příběh života
1939 Der Schritt vom Wege
Ihr erstes Erlebnis
Männer müssen so sein
1938 Zlaté srdce lékařky
1937 Ganz großen Torheiten, Die
1936 Annemarie. Die Geschichte einer jungen Liebe
Arzt aus Leidenschaft
Die letzten Grüsse von Marie
Moral
Mädchen in Weiß
1935 Grüne Domino, Der
Mazurka
Viktoria
1934 Chopinův valčík na rozloučenou
1931 Gassenhauer
Im Geheimdienst
1930 Das Flötenkonzert von Sans-souci
Hokuspokus
1929 Der Weg durch die Nacht
Die Halbwüchsigen
Hütet euch vor leichten Frauen
Jugendsünden
1927 Die Welt ohne Waffen
Ein Tag der Rosen im August...
1926 Spitzen
1925 Bismarck, 1. Teil
Kampf um die Scholle
Wallenstein, 1. Teil - Wallensteins Macht
Wunder der Schöpfung
1924 Nibelungové: Pomsta Krimhildina
Nibelungové: Smrt bohatýra
1922 Der schlummernde Vulkan
Erniedrigte und Beleidigte
Haniččina cesta do nebe
Kinder der Zeit
1921 Der Leidensweg der Inge Krafft
1920 Das große Licht
Der gelbe Tod, 2. Teil
Die goldene Krone
Frauen vom Gnadenstein
Gewalt gegen Recht
1919 Der Tänzer
Die Liebschaften der Kaethe Keller
Die Pflicht zu leben

Dokumentární

1998 Dämonische Leinwand - Der deutsche Film der zwanziger Jahre - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky