foto

Horst-Werner Loos

  • nar. 1915
  • zem. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
1971 Min søsters børn, når de er værst
1969 Rätsel von Piskov, Das (TV film)
Schrott (TV film)
1968 Anna Böckler (TV film)
Min søsters børn vælter byen
1967 Der Tag, an dem die Kinder verschwanden (TV film)
Der Tod des Iwan Iljitsch (TV film)
Der falsche Prinz (TV film)
Min søsters børn på bryllupsrejse
1966 Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
Zeitsperre (TV film)
1964 Aussichtsturm, Der (TV film)
Nebelmörder
Sechs Stunden Angst (TV film)
1963 Dantons Tod (TV film)
1962 Picknick im Felde (TV film)
1961 Der Mann von draußen (TV film)
Kleine Napoleon, Der (TV film)
Zwischen den Zügen (TV film)
1960 Aufruhr (TV film)
Sie können's mir glauben (TV film)
Terror in der Waage (TV film)
1959 Alt Heidelberg
1958 Der Muck (TV film)
Mein Sohn, der Herr Minister (TV film)
1951 Die Tat des Anderen
1950 Die fidele Tankstelle
1949 Die Reise nach Marrakesch

TV seriály

1978 MS Franziska (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 Die Kramer (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Stewardessen (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)
Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Bei uns zu Haus (TV seriál)
Fernfahrer (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Die zwei Herren aus Verona (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky