foto

Sergej Losev

  • nar. 2.8.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
2017 Skoro vsjo končitsja
2016 Vyzov
2013 Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)
2008 Krasota trebujet... (TV film)
2005 Boj se stínem
Zajatci mlhy
2004 Imeniny
2002 Lunnyje poljany
Ruská archa
2001 Pěrvoje maja
1999 Tonkaja štučka
1993 Strasti po Anželike
Višňovij sad
1991 Moj lučšij drug, general Vasilij, syn Iosifa
1990 Advokat (TV film)
Duchov děň
1989 Vaska (TV film)
1988 Eti... tri věrnyje karty...
1987 Bitva na Baltu
Išču druga žizni
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Zával
1985 Voskresnyj papa
1984 Milyj, dorogoj, ljubimyj, jedinstvěnnyj...
Šarlotin náhrdelník (TV film)
1983 Kouzlo lásky
Unikum
Výrostci
1982 Kraža (TV film)
1981 Něsravněnnyj Nakoněčnikov
1977 Nos (TV film)

TV seriály

2018 Svetlana (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
2013 Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
Molodožjony (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Millioněr v truščobach (S09E03)
Smerť dlja služebnogo polzovanija (S09E02)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Operacija "Danajec" (S03E06)
Kamenskaja (TV seriál)
Rekviem (S05E01)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S10E02)
2005 Bratva (TV seriál)
Brežněv (TV seriál)
2004 Na viraže (TV seriál)
Agentstvo (TV seriál)
Zdravstvujtě, tovarišči! (S02E30)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
Ženskij roman (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ljubov imperatora (TV seriál)
U nas vsjo doma (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mol blednaja (S01E25)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)
2005 Sjostry
1993 Dva kapitana II

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace