foto

Paula Braend

  • nar. 6.8.1905
    Starnberg, Německá říše
  • zem. 4.10.1989 (84 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Nürnberger Bett, Das
1981 Sechsunddreißig Stunden (TV film)
1977 Hadí vejce
Unordnung und frühes Leid
Waldrausch
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
1973 Schloß Hubertus
1972 Deutsche Novelle (TV film)
Mucki (TV film)
1971 Hilfe, die Verwandten kommen
1968 Sünde mit Rabatt
1966 Elektra (TV film)
1965 Die Pfingstorgel (TV film)
St. Pauli Herbertstraße
1962 Feuertreppe, Die (TV film)
1961 Toller Hecht auf krummer Tour
1960 Der Vogelhändler (TV film)
Der liebe Augustin
Oh, diese Bayern!
1959 Die Wahrheit über Rosemarie
Jacqueline
1958 Der Elefant im Porzellanladen
1956 Die fröhliche Wallfahrt
Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
Zar und Zimmermann
1954 Bildnis einer Unbekannten
Dieses Lied bleibt bei Dir
Hochstaplerin der Liebe
Morgengrauen
Pavel loutkář
Verliebte Leute
1953 Der unsterbliche Lump
Die Junggesellenfalle
Die große Schuld
Skandal im Mädchenpensionat
1952 Der Weibertausch
Die schöne Tölzerin
Dům života
Oh, du lieber Fridolin
Velké pokušení
1951 Der blaue Stern des Südens
Die Alm an der Grenze
Falschmünzer am Werk
Heimat, deine Sterne
Letzte Schuß, Der
1949 Ein Herz schlägt für dich
Hans im Glück
Nach Regen scheint Sonne
1944 Aufruhr der Herzen

TV seriály

1989 Löwengrube (TV seriál)
1983 Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1966 Geheimagent Tegtmeier (TV seriál)
1964 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV seriál)
Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)
Unternehmen Kummerkasten (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Der Komödienstadel - Der bayrische Picasso (divadelní záznam)
1972 Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
1971 Der Komödienstadel - Der Ehestreik (divadelní záznam)
1969 Der Komödienstadel - Witwen (divadelní záznam)
1964 Der Komödienstadel - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1963 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
1961 Der Komödienstadel - Lottchens Geburtstag (divadelní záznam)
1959 Der Komödienstadel: Der z’brochane Kruag / Späte Entdeckung (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky