foto

Nils Ole Oftebro

  • nar. 1.12.1944 (75 let)
    Sarpsborg, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Môj dedo spadol z Marsu
2018 Los Bando
2017 Gutten er sulten
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
2010 Úplně obyčejný den v práci
2009 Přes ulici, pod vodou
2007 Elias og kongeskipet
Vymahač (TV film)
1999 Olsenbandens siste stikk
1998 Thranes metode
1997 Salige er de som tørster
1995 Farlig farvann
1994 Drømspel
1993 Secondløitnanten
1989 Dykket
1985 Adjø solidaritet
1984 Lars i porten
1979 Huis aan de Sint-Aldegondiskaai, Het (TV film)
Rallarblod
1978 Operasjon Cobra
1977 Dagny
1975 Lady Inger of Ostrat
1972 Lukket avdeling
1970 Selma Brøter (TV film)
Småborgerbryllup (TV film)

TV seriály

2018 Helium (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Samé lži (S01E08)
Přetvářka (S01E07)
2014 Mammon (TV seriál)
Soudný den (S01E06)
Vražda (S01E05)
Dohoda (S01E04)
další epizody (6)
2012 Hellfjord (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
1998 Blodsbånd (TV seriál)
Hotel Cæsar (TV seriál)
1993 Fortuna (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Robinsonekspedisjonen (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky