foto

David Baillie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Angel Passes By, An (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Život (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 70 Million Animal Mummies: Egypt's Dark Secret (TV film)
2014 Svět kmenových buněk se Stephenem Hawkingem (TV film)
2010 Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)
Velké migrace (TV seriál)
2005 Coast (TV seriál)
Jak umění utvářelo svět (TV seriál)
2004 Light Fantastic (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace