foto

Hadžime Kaburagi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Burai heiya
Šodó kjódžu
1994 Džókjó kjokusen (TV film)
1993 Gensen-Kan Shujin
1983 Days of a Bawdy Ballad
1981 Hono-o no gotoku
1979 Boryoku senshi
Hôseki no bijo: Edogawa Ranpo Hakuhatsuki yori
1978 High Seas Hijack
Okinawa džúnen sensó
Tarao Bannai: Kimen mura no sangeki
1977 Edogawa Rampo no indžú
Karate baka ičidai
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo
Ori no naka no yosei
Šindžuku joidore banči: hitokiri tecú
1976 Bakuhacu! Bósó júgi
Bósó no kisecu
Doreizuma
Kawači no ossan no uta
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
Kinkin to runpen taišó
Kobra - smrt manekýnky
Přepadení! Jack Rozparovač
Utareru mae ni ute!
1975 Džicuroku sanokuen džiken: Džikó seiricu
Džicuroku: Ganso manaita šó
Shin danchizuma: Burû firumu no onna
Tókjówan endžó
1974 Abajo dačikó
Akasen saigo no hi: Showa 33-nen 3-gatsu 31-nichi
Bósó pekopekobuši: Onna maiwai
Hissacu šikakenin: Šunsecu šikakebari
Ikenie fujin
Čokugeki džigokuken: Daigjakuten
Čokugeki! Džigoku ken
1973 (Maruhi) džoró seme džigoku
Blossom and the Sword, The
Džošú sasori: 701gó uramibuši
Hana to rjú: Seiunhen Aizóhen Dotóhen
Hissacu šikakenin
Hissacu šikakenin: Baian ari džigoku
Jinsei gekijô - Seishun aiyoku zankyohen
Kaze no tengu
Kyôfu joshi kôkô: Animal dôkyôsei
Mijamoto Musaši
Porno džidaigeki: Bóhači bušidó
1972 Enzecu džókjóden: Oman midarehada
Hidžirimen bakuto
OL nikki: Mesuneko no nioi
Otoko no daimon
1971 Furjó šódžo: Mako
Irogoyomi ooku hiwa
Kicune no kureta akanbó
Otoko no sekai
Sannin no onna: joru no čó
Shin harenchi gakuen
Tóseinin: inoči no suteba
1970 Harenchi gakuen: Takkuru kissu no maki
Kaidan nobori rjú
Kangoku ninbetsucho
Korošija ninbecučó
Namida no nagashi uta inochi azukemasu
Noraneko Rock: Sex Hunter
Onna no keisacu: Midarečó
Onna-kumičó
Sakariba džingi
Sakariba nagashi uta: Shinjuku no onna
Šinobi no šú
1969 Akumjó ičiban šóbu
Arakure
Daimon: Džigoku no sakazuki
Daimon: Otoko de šinitai
Edogawa Rampo zenšú: Kjófu kikei ningen
Jakuza hidžóši: Keimušo kjódai
Kenka bakuto: Džigoku no hanamiči
Kuro bara no jakata
Kóiki bórjokudan: Rjúkecu no šima
Mekura no Oiči: Džigoku hada
Mekura no oiči monogatari: Makkana nagaradori
Onna shikaku manji
Onna tobakuši džúban šóbu
Onna tobakuši saikoro keššó
Onna tobakuši čóhan tabi
1968 Akumjó džúhačiban
Amadera maruhi monogatari
BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Heitai jakuza: Gódacu
Higaši šinakai
Kaidan zankoku monogatari
Kjókacu koso waga džinsei
Minagoroši no reika
Nippon ankokuši: Nasake mujó
Otoko no okite
Tomuraišitači
Zatôichi hatashi-jô
Šima wa moratta
1967 Akumjó ičidai
Aru korošija
Aru korošija no kagi
Heitai yakuza nagurikomi
Heitai yakuza ore ni makasero
Kurenai no nagareboši
Maboroši kurozukin: Jami ni tobu kage
Padlí hrdinové
Waka oyabun kyôjô tabi
Óoku maruhi monogatari
Čóeki džúhačinen
1966 Ahen daiči: Džigoku butai tocugeki sejo
Akumjózakura
Heitai yakuza daidasso
Hoši no flamenco
Nihon ninkjóden: Hana no toseinin
Otoko no kao wa rirekišo
Otoko no monšó: Rjúko mudžó
Shin heitai yakuza
Tokijský tulák
Zoku Tokyo nagaremono - Umi wa makka na koi no iro
1965 Akumjó nobori
Akumyo muteki
Kenki
Otoko no monšó: Kenka kaidó
Otoko no monšó: Ore wa kiru
Otoko no monšó: Ruten no okite
Waka oyabun shutsugoku
1964 Džúbei ansacuken
Kunoiči ninpó
1963 Akumjó ičiban
Ankokugai saidai no kettou
Daisan no akumyo
Daisan no kagemuša
Džúšičinin no nindža
Jakuza no kunšó
Júkjó burai
Kjókacu
Otoko no monšó
Tókjó antačaburu: Dassó
Zoku Otoko no monšó
1962 Ankoku-gai saigo no hi
Ginza no koi no monogatari
Kendžú wa sabišii otoko no uta sa
Kišú no abarenbó
Onna to sanakunin
Tenši to jaródomo
Zoku Šin akumjó
1961 Andžu to Zušiómaru
Gonin no tocugeki tai
Higashi kara kita otoko
Muteppó daišó
Nosappu no džú
Onna wa yoru kesshô suru
Rokudenaši jaró
Zoku akumjó
1960 Jakuza sensei
Jaró! Džigoku e ike
Kemono no nemuri
Nami no tó
Umi wa džódži ni kakero
1959 Juganda cuki
1958 Akai hatoba
Hakudža den
Či to ai no šuppacu
1957 Samurai Nippon

TV seriály

1967 Aicu to wataši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace