foto

Geoffrey Newland

  • nar. Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
Sybil
2016 Moon Dogs
2014 The Taking
2012 The Wedding Video

TV seriály

2018 Cizinka (TV seriál)
America the Beautiful (S04E01)
2016 Lola ylösalaisin (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S08E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2019 Shocking Emergency Calls (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky