foto

Sabrina Dhawan

  • nar. 1969
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Rangoon
2010 Ishqiya
2009 Kaminey
2003 Cosmopolitan (TV film)
2002 11'09''01
2001 Bouřlivá svatba
2000 Saanjh

Dokumentární

2011 Bollywood: The Greatest Love Story Ever Told
1999 Independent Lens (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Bouřlivá svatba

Režijní filmografie

Filmy

2000 Saanjh

Producentská filmografie

Filmy

2000 Saanjh

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Saanjh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky