foto

Juan Peláez

  • nar. 12.12.1948
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 23.11.2013 (64 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zapata - El sueño del héroe
1995 Atrapados
Los cómplices del infierno
1994 Muralla de tinieblas
Nattevagten
Trono del infierno, El
1993 Entre el amor y la muerte
1992 El fiscal de hierro 3
1991 Violencia sin tregua
1990 El estrangulador de la rosa
El último escape
Keiko en peligro
La última fuga
1989 7 fugas del capitán fantasma
A garrote limpio
Dos tipas de cuidado
Judas en la frontera, El
Los machos estan fatigados
Povolení zabíjet
Romero
1988 A sangre y fuego
Con el niño atravesado
Durazo, la verdadera historia
Fiscal de hierro, El
Ladrón
Solicíto marido para engañar
1987 Juan Polainas
Lo negro del 'Negro'... (Poder que corrompe)
Matadero
Trágico terremoto en México
1986 Al filo de la ley: Misión rescate
Ese loco, loco hospital
La Alacrana
1985 El hombre de la mandolina
Escape sangriento
Operación marihuana
Viaje al paraíso
1984 Historia de una mujer escandalosa
1983 Con el cuerpo prestado
Lobo salvaje
1982 Cosa fácil
Días de combate
1981 El Cain del bajio
1980 Te solte la rienda
1979 La pistolera
1978 Las noches de Paloma
1977 Dinastía de la muerte
Zrádci a mstitelé
1976 Chin chin el Teporocho
1974 Ante el cadáver de un líder
Doce malditos, Los
El juicio de Martín Cortés
1973 Justicia tiene doce años, La
V oněch letech
1972 El deseo en otoño
La fuerza inútil
La pequeña señora de Perez
Ďábel spadl z nebe
1971 El cielo y tu
El jardín de la tía Isabel
Elena y Raquel
Reglas del juego, Las
1970 Jóvenes de la Zona Rosa
Misión cumplida
Para servir a usted

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 Las tontas no van al cielo (TV seriál)
Nespoutaný anděl (TV seriál)
Querida enemiga (TV seriál)
2007 Al diablo con los guapos (TV seriál)
Destilando amor (TV seriál)
Pantera, El (TV seriál)
2006 Mundo de fieras (TV seriál)
2005 Barrera de amor (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
Otra, La (TV seriál)
2001 Atrévete a olvidarme (TV seriál)
Navidad sin fin (TV seriál)
Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Serafín (TV seriál)
1998 Ángela (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Desencuentro (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1991 Capricho (TV seriál)
En carne propia (TV seriál)
1990 Rostro en mi pasado, Un (TV seriál)
1987 Tal como somos (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
Profesión: Señora (TV seriál)
1982 Gabriel y Gabriela (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
Infamia (TV seriál)
1980 Divina Sarah, La (TV seriál)
1975 Paloma (TV seriál)
Ven conmigo (TV seriál)
1974 Juramento, El (TV seriál)
Mundo de juguete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky