foto

Gaetano Amato

  • nar. 5.6.1957 (63 let)
    Castellammare di Stabia, Campania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ed è subito sera
2017 Falchi
Il viaggio
2015 A Napoli non piove mai
Natale col Boss
2012 Do Říma s láskou
2010 Basilicata křížem krážem
Un cane per due (TV film)
2009 Moana (TV film)
Occhio a quei due (TV film)
2008 Il sangue e la rosa (TV film)
L'ultimo padrino (TV film)
Liberarsi - Figli di una rivoluzione minore
2007 Eravamo solo mille (TV film)
Ženy z ocele (TV film)
2006 La contessa di Castiglione (TV film)
Padiglione 22
2005 Velký Turín (TV film)
2004 Segui le ombre
Signora
Verso nord
2002 I banchieri di Dio
Mondo d'amore, Un
2000 Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
Nella terra di nessuno
1999 Senza movente
1998 Crimine contro crimine
L'amore non ha confini
1997 Bel di' vedremo, Un
Geliehenes Glück (TV film)
Santo Stefano
Sindaco, Il
Tři muži a noha
1996 Pianese Nunzio, 14 anni a maggio
1993 Giovanni Falcone
Pacco, doppio pacco e contropaccotto
Pakt mit dem Tod (TV film)
Una storia italiana (TV film)
1989 Scugnizzi
1988 Posta in gioco, La
1987 Cespuglio delle bacche velenose, Il (TV film)
Ingranaggio, L'

TV seriály

2019 Gomora (TV seriál)
Die Kinder von Secondigliano (S04E03)
Giftiges Land (S04E02)
Blutregen (S04E01)
2017 Gomora (TV seriál)
Das Gift in unseren Adern (S03E01)
2007 Artemisia Sanchez (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2002 Il commissario (TV seriál)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
La squadra (TV seriál)
1998 Cronaca nera (TV seriál)
Dio ci ha creato gratis (TV seriál)
Un medico in famiglia (TV seriál)
1997 Racket (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
1991 Scoop (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky