foto

Sherry Alberoni

  • nar. 4.12.1946 (73 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Sisters of Death
1974 Barn of the Naked Dead
1973 Intertect (TV film)
1969 Storm Troopers U.S.A.
1967 Údolí panenek
1966 Hollywood Deb Star Ball (TV film)
McNab's Lab (TV film)
1962 Mr. Hobbs Takes a Vacation
1960 Gulliverovy cesty
Pay or Die
1956 Dance with Me Henry

TV seriály

1984 Mighty Orbots (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1973 Super Friends (TV seriál)
1972 Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1970 Josie and the Pussycats (TV seriál)
Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Ed Wynn Show (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 The Andy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky