foto

Tomiko Suzuki

  • nar. 3.1.1956
    Aiči, Japonsko
  • zem. 7.7.2003 (47 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cong ming de yi xiu zhi fan dou gong zhu
2003 Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
2001 Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
1996 Eiga Nintama Rantaró
1994 Dragon Ball Z: Čósenši gekiha!! Kacu no wa ore da
1993 Dragon Ball Z Gaiden: Saijadžin zecumecu keikaku
1992 Dragon Ball Z: Gekitocu!! Hjakuoku Power no senšitači
Taiheijó ni kakeru nidži
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1990 Soreike! Anpanman: Omusubiman
1988 Bikkuriman: Daiičidži seima taisen
Bikkuriman: Muen Zone no hihó
Iči Pound no fukuin
1987 Puccun Make Love
1986 Dragon Ball: Shenlong no densecu
Gall Force: Eternal Story
Hokuto no ken
1985 Sengoku madžin gošógun: Toki no etranger
1982 Future War 198X
1981 Sirius no densecu
1980 Směr Země

TV seriály

2014 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
1996 Dragon Ball GT (TV seriál)
1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Super Bikkuriman (TV seriál)
1989 Magical Hat (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)
1987 Bikkuriman (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
1984 Galactic Patrol Lensman (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
1983 Aishite Knight (TV seriál)
Kapitán Tsubasa (TV seriál)
Kósoku dendžin Albegus (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
The kaboča Wine (TV seriál)
Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Ginga senpú Braiger (TV seriál)
1980 Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bōken ryokō (TV seriál)
Nils Holgersson (TV seriál)
Učú senši Baldios (TV seriál)
1978 Učú kaizoku Captain Harlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace