foto

Len Wayland

  • nar. 28.12.1920
    Arkansas, USA
  • zem. 5.2.2001 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Amy
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1978 Little Mo (TV film)
1977 Captains Courageous (TV film)
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
The Lincoln Conspiracy
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
Gemini Man (TV film)
1972 Pursuit (TV film)
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Kmen Andromeda
Paper Man (TV film)
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 Intruders, The (TV film)
1969 Change of Habit
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 For Pete's Sake
Iron Men, The (TV film)

TV seriály

1989 Generations (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Smrt nabízí pomocnou ruku (S01E02)
Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 A Time to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace