foto

Nicholas Georgiade

  • nar. 25.3.1933 (84 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Three Days to Vegas
1993 Neslušný návrh
Zrozeny k zabíjení
1988 Picasso Trigger
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
1985 Delta Pi
1979 Superprofesionálové
1973 Poor Devil (TV film)
Stacey
1971 Sabor de la venganza, El
1968 Pověste je výš
Young Runaways, The
1964 Edad de la violencia, La
1963 To je ale bláznivý svět
1962 Alcatraz Express (TV film) - a.z.
1960 Zangarova zbraň (TV film) - a.z.
1959 Scarface Mob, The (TV film) - a.z.

TV seriály

1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Felony Squad (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace