foto

Gordon Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
Sunshine Christmas (TV film)
1976 Sparkle
Tajný závod
1974 Nevěsta pro Zandyho
1973 Of Men and Women (TV film)
1972 Portnoy's Complaint

TV seriály

1979 Bad News Bears, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace