foto

Aurora Molina

  • nar. 13.3.1931
    Valencia, Španělsko
  • zem. 24.2.2004 (72 let)
    Reynosa, Tamaulipas, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Viva San Isidro
1994 Tesoro de Clotilde, El
1977 Soy el hijo del gallero
1968 Los recuerdos del porvenir
1962 La noche del jueves
1959 Nazarin
1954 Maldita ciudad

TV seriály

2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
1998 Ángela (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
María Mercedes (TV seriál)
1991 Cadenas de amargura (TV seriál)
1989 Destino (TV seriál)
Flor y canela (TV seriál)
1988 Monte Calvario (TV seriál)
1986 Cicatrices del alma (TV seriál)
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Vivir un poco (TV seriál)
1984 Guadalupe (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1981 Soledad (TV seriál)
1978 Domenica Montero (TV seriál)
1977 Marcha nupcial (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1967 Amor sublime (TV seriál)
1963 Grandes ilusiones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky