foto

Irina Loseva

  • nar. 19.2.1970 (49 let)
    Rybinsk, Jaroslavská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Muzyka mojej duši (TV film)
2015 Vera
2008 Dolní Kaledonie
2006 Niotkuda s ljubovju, ili Věsjolyje pochorony
2005 Parnikovyj effekt
2003 Trio

TV seriály

2019 Saškina udača (TV seriál)
2017 Psichologini (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Princessa s severa (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Kak razvesti millionera (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Čužije (S02E03)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Braťja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S01E10)
Tolko ty (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Kogti tigricy (S08E07)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Staraja ljubov (E36)
Sliškom něformalno oděty (E33)
Prapravnuk za predkov ně otvečajet (E32)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Klub brošennych žen (S03E06)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mjagkij prigovor (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky