foto

Götz Behrendt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hühnchen rupfen
2002 Noch fünf Stunden
1998 36 hodin strachu (TV film)
1995 Anna - Im Banne des Bösen (TV film)
1994 Gefangene Liebe (TV film)
1993 Krücke
Todesreigen (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Katrin ist die Beste (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky