foto

Daphne Cheung

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ashes
Wedding Video, The
2004 Not Only But Always (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
1997 Peggy Su!
Půlnoční střelec (TV film)
Strážci Apokalypsy (TV film)
1996 Vražedná dohoda (TV film)
1995 Noční hlídka (TV film)
1994 To Die, to Sleep
1992 Kořeny zla
Operace Phoenix: Prokletí Vietnamu
1991 Bohatá dívka
Bojovat nebo zemřít
Tomcat Angels
1990 China Cry: A True Story

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
The Pyramid at the End of the World (S10E07)
2015 Critical (TV seriál)
Pompidou (TV seriál)
2013 Common Ground (TV seriál)
Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
2012 Páteční večeře (TV seriál)
Ouško (S02E01)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace