foto

Paul Michael Bloodgood

  • nar. 17.3.1980 (40 let)
    Redmond, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Transformers
2006 Umění musí bolet
2005 Soldier of God
xXx: Nová dimenze
2004 Láska na hlídání
2002 Pumpkin
2001 Knight Club
2000 Malý Nicky - Satan Junior

TV seriály

2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Coming Home (E03)
JAG (TV seriál)
Nový vítr (S10E04)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
2002 American Dreams (TV seriál)
Mostly True Stories (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Trenches of Rock

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Trenches of Rock

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Trenches of Rock

Host

TV pořady

1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky