foto

Mila Kopp

  • nar. 20.10.1904
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.1.1973 (68 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Marija (divadelní záznam)
1968 Der Meteor (TV film)
Kraft des Gesetzes (TV film)
1967 Der zerbrochene Krug (TV film)
1966 Drei Schwestern (TV film)
Irrungen, Wirrungen (TV film)
1965 Späte Liebe (TV film)
1963 Der Klassenaufsatz (TV film)
Maria Magdalena (divadelní záznam)
Sonderurlaub (TV film)
1961 In seinem Garten liebt Don Perlimplin Belisa (TV film)
Johnny Belinda (TV film)
1960 Eine Frau fürs ganze Leben
Reise des Simon Feder, Die (TV film)
1959 Dummheit macht auch der Gescheiteste, Eine (TV film)
Vor Himmelskörpern wird gewarnt (TV film)
1958 Besuch aus der Zone (TV film)
1957 Die Kraft und die Herrlichkeit (TV film)
El Hakim
1956 Jeanne oder Die Lerche (TV film)
1955 Mamitschka
1953 Hokuspokus
1952 Ein ganz großes Kind
1949 Mordprozeß Dr. Jordan
1942 Andreas Schlüter

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1961 Unternehmen Kummerkasten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace