foto

Rudolf Fernau

  • nar. 7.1.1898
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 4.11.1985 (87 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Qualverwandtschaften (TV film)
1978 Seehundskomödie (TV film)
1976 Die Fastnachtsbeichte (TV film)
Elixiere des Teufels, Die
I ve smrti sami
Romeo und Julia (TV film)
1975 Bis zur bitteren Neige
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1974 Du Land der Liebe (TV film)
Karl May
1972 Altersheim (TV film)
1969 Demetrius (TV film)
Výstřely na Broadwayi
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
Findling, Der (TV film)
1963 Der Henker von London
Dumala (TV film)
Piccadilly null Uhr zwölf
Würger von Schloß Blackmoor, Der
1962 Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
Jeder stirbt für sich allein (TV film)
1961 Die seltsame Gräfin
Im Stahlnetz des Dr. Mabuse
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
1960 Im Namen einer Mutter
1959 Die Caine war ihr Schicksal (TV film)
1958 Gestehen Sie, Dr. Corda!
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Kinder, Mütter und ein General
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
Oberwachtmeister Borck
San Salvatore
1954 Hexe, Die
Hochstaplerin der Liebe
Weg in die Vergangenheit
1953 Käpt'n Bay-Bay
Königliche Hoheit
1952 Der große Zapfenstreich
Mönche, Mädchen und Panduren
1951 Maria Theresia
1949 Die Nacht der Zwölf
Freitag, der 13.
Mordprozeß Dr. Jordan
1945 Stumme Gast, Der
1944 Die Affäre Rödern
Obhájce má slovo
1942 Dr. Crippen na palubě
Giungla
Vom Schicksal verweht
1941 Kameraden
1940 Der Weg zu Isabel
Falschmünzer
1939 Im Namen des Volkes
Oceán v plamenech
Opona padá
1936 Zrádce

TV seriály

1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
1964 Interview mit der Geschichte (TV seriál)

Divadelní záznam

1954 Die Spieler (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky