foto

Hans Schwarz Jr.

  • nar. 24.11.1908
    Dortmund, Německá říše
  • zem. 30.10.1983 (74 let)
    Západní Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Das sündige Bett
1969 Die Flucht nach Ägypten (TV film)
1968 Der Nachruf (TV film)
1967 Das Geständnis eines Mädchens (TV film)
Der Revisor (TV film)
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 12 donne d'oro
Quillerovo memorandum
1965 Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1963 Die Rache des Jebal Deeks (TV film)
Es war mir ein Vergnügen
1962 Das Leben beginnt um acht
Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
1961 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
1960 Conny und Peter machen Musik
1959 Bezaubernde Arabella
Krásná lhářka
Mein Freund Harvey (TV film)
1958 Grabenplatz 17
Maß für Maß (TV film)
Wehe, wenn sie losgelassen
Wenn die Conny mit dem Peter
Wie es euch gefällt (TV film)
1957 Beine von Dolores, Die
Das Glück liegt auf der Straße
Frauen sind für die Liebe da
Kein Auskommen mit dem Einkommen
1956 Die Christel von der Post
Drei Birken auf der Heide
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Le chemin du paradis
1955 Banditen der Autobahn
Die Drei von der Tankstelle
Falsche Adam, Der
Lola Montès
Wenn der Vater mit dem Sohne
1954 Geld aus der Luft
1953 Blume von Hawaii, Die
Das Nachtgespenst
1952 Fritz und Friederike
Klettermaxe
Man lebt nur einmal
Oh, du lieber Fridolin
1951 Die Mitternachtsvenus
Unschuld in tausend Nöten
1950 Die wunderschöne Galathee
Dieser Mann gehört mir
Maharadscha wider Willen
Rozdělený byt
Taxi-Kitty
1949 Diese Nacht vergess ich nie
Gefährliche Gäste
1948 Die seltsamen Abenteuer des Herrn Fridolin B.
1945 Der Puppenspieler
1943 Titanic
1942 Veliká láska
1940 Die keusche Geliebte
Nanette
Unser Fräulein Doktor

TV seriály

1976 Direktion City (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace