foto

Gabriel Gascon

  • nar. 8.1.1927
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 30.5.2018 (91 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mars a Avril
2008 Adamova zeď
2006 Guide de la petite vengeance
2002 Marais, Le
Slabost pro Leonarda (Cohena)
2001 Mariages
2000 Možné světy
Norimberk (TV film)
1998 My Interactive TV (TV film)
Sucre amer
1997 The Thousand Wonders of the Universe
1996 Cosmos
Silence des fusils, Le
1995 Zoja (TV film)
1994 Mrs. Parker a začarovaný kruh
1993 Cap Tourmente
Metusalem
1992 Montréal ville ouverte (TV film)
Vie fantôme, La
1989 Sous les draps, les étoiles
1983 Bonheur d'occasion
Lucien Brouillard
1981 Les fiançailles de feu (TV film)
1978 La Vocation suspendue
1977 Hrozba
1973 Byron libérateur de la Grèce ou Le jardin des héros (TV film)
1972 Camisards, Les
1968 Beauté sur la terre, La (TV film)
Seržant
Ve znamení Monte Christa
1967 Kdybych byl špión
1952 Étienne Brûlé gibier de potence

TV seriály

2004 11 Somerset (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
Haute surveillance (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
Scoop II (TV seriál)
1992 Montréal P.Q. (TV seriál)
1990 La misère des riches (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1982 Les moineau et les Pinson (TV seriál)
1974 Cloche tibétaine, La (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)
Éloignement, L' (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
1968 L'éventail de Séville (TV seriál)
Záznamy agentury O (TV seriál)
1967 Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Korzáři (TV seriál)
1963 Ti-Jean caribou (TV seriál)
1956 Les belles histoires des pays d'en haut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace