foto

Pierre Malet

  • nar. 3.9.1955 (63 let)
    Bayonne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Streamfield, les carnets noirs
1995 Un homme de coeur (TV film)
1990 Geheimnis des gelben Geparden, Das (TV film)
1989 Burro
1987 Ubac
1986 Francesca è mia
1985 Ordre, L' (TV film)
Part de l'autre, La (TV film)
1984 Quartetto Basileus, Il
1982 Noc ve Varennes
1981 Les fiançailles de feu (TV film)
1980 Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 La confusion des sentiments (TV film)
1978 Kakemono hôtel (TV film)
1976 Jako bumerang
Siècle des lumières, Le (TV film)
Záletník
1959 Horečka stoupá v El Pao

TV seriály

2000 La Kiné (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
Vítězství lásky (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1983 Capitaine X (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1978 Un ours pas comme les autres (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace