foto

George Perez

  • nar. 9.9.1972 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hyde
2007 Black Supaman
Valentina a její tango
1997 Selena
1996 Time Well Spent (TV film)
Zelený svět
1995 Manhattan Merengue!
1993 Carnosaur
Pátrací eso
1991 Nebezpečná hra na vojáky

TV seriály

2008 Tráva (TV seriál)
The Love Circle Overlap (S04E10)
2006 Po právu (TV seriál)
Crossing the Line (E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Vycházka (S06E18)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace