foto

Jace Alexander

  • nar. 7.4.1964 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký režisér, producent a herec Jace Alexander celým svým jménem Jason Edward Alexander se narodil 7. dubna 1964 v New Yorku. Je synem herečky Jane Alexander, otec je zakladatel a bývalý ředitel The Living Stage, Robert Alexander. Nevlastní otec je režisér Edwin Sherin. Nejdříve navštěvoval střední školu ve Washingtonu a později univerzitu v New Yorku. Je zakládajícím členem Naked Angels Theater Company. Režíroval například seriály PRÁVO A POŘÁDEK, ZACHRAŇ MĚ, DR. HOUSE nebo ÚTĚK Z VĚZENÍ. Zahrál si i v několika filmech a seriálech. V roce 1998 se oženil s Maddie Corman, se kterou má tři děti.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Režijní filmografie

Filmy

2015 Agatha (TV film)
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2011 Hotel Eden (TV film)
Na hraně (TV film)
2010 Edgar Floats (TV film)
2004 Vezmi mě domů (TV film)
2001 Jenifer (TV film)
1994 Benders

TV seriály

2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Enemy of My Enemies (E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Kill Screen (S01E13)
Vzpomínky (TV seriál)
Gut Check (S04E02)
2014 Forever (TV seriál)
The Man in the Killer Suit (E10)
The Art of Murder (E04)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Art Ace (S01E07)
2013 Černá listina (TV seriál)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Butterfly Effect (S01E12)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Magnetismus (S01E03)
Pilot (S01E01)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Finta (S01E18)
Dr. House (TV seriál)
Nedorozumění (S02E10)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Dědek (S01E08)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Mom (S01E11)
Immortal (S01E10)
Orphans (S01E05)
další epizody (4)
Právo a pořádek (TV seriál)
Gaijin (S14E22)
Darwinian (S14E11)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
Shrunk (S14E04)
House Calls (S13E21)
další epizody (5)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Born Again (S12E16)
Undercovered (S12E12)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
A Losing Season (S11E14)
2000 M.Y.O.B. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
Standoff (S11E04)
Stiff (S10E23)
další epizody (5)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
Marathon (S10E06)
Admissions (S09E22)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Večírek (S02E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Venom (S09E07)
Bad Girl (S08E21)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood (S08E07)
Navy Blues (S08E03)
Working Mom (S07E14)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Athénská městská akademie pro pěvce (S01E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Good Girl (S07E03)
Slave (S06E19)
Remand (S06E10)
1995 Xena (TV seriál)
Kopyta a běhny (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Savages (S06E03)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Coma (S05E02)
Nurture (S04E20)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
1995 Bezmocná
1994 Láska a pětačtyřicítka
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1992 Milenky
1991 Město naděje
1990 Follow Your Heart (TV film)
Velká hra
1989 Kouzelná chvíle (TV film)
1988 Krokodýl Dundee 2
Osm mužů z kola ven
1987 Matewan

TV seriály

1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Deceit (S06E17)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace