foto

Juraj Rašla

  • nar. 3.11.1969 (49 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Juraj Rašla sa narodil 3. novembra 1969 v Bratislave. V rokoch 1988 až 1990 študoval na VŠMU. Po tom, čo dosiahol bakalársky titul sa rozhodol odcestovať do austrálskeho Sydney, kde dva roky študoval diplomaciu a manažment. V roku 1993 sa vrátil späť na Slovensko, aby dokončil štúdium herectva na VŠMU. Počas štúdia, no aj po jeho dokončení bol i členom činohry Slovenského národného divadla.

Koncom deväťdesiatych rokov si zahral v bratislavskom Divadle Astorka Korzo '90 a v prešovskom Divadle Jonáša Záborského. Hral v niekoľkých talianskych a amerických filmoch, no vždy len vedľajšie úlohy. Venoval sa aj moderovaniu v niekoľkých slovenských rádiách, ale ako moderátor sa predstavil aj na televíznej obrazovke. Objavil sa tiež v niektorých divácky obľúbených seriáloch, ako napríklad Panelák, kde si zahral riaditeľa nemocnice a v seriáli Keby bolo keby. Momentálne je slobodný a býva v Bernolákove spolu so svojou priateľkou, s ktorou má dve deti.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2011 Výstrel navyše (TV film)
2006 Veľké šťastie
2001 Vzpoura (TV film)
2000 Vražedná přehlídka
1996 Zázračná láska (TV film)
1995 Lúpež dejín (TV film)
1991 Dúhová cesta (TV film)
Mário, zapískaj...! (TV film)

TV seriály

2018 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Karma je svině! (S01E06)
Rex (TV seriál)
Výstrely na Rexa (E09)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Volanie o pomoc (E09)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2013 Klan (TV seriál)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
2009 Detektív Kripta (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Dano (S01E10)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
2003 Citadela (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace