foto

Lidia Biondi

  • nar. 3.2.1941
    Leghorn, Tuscany, Itálie
  • zem. 16.5.2016 (75 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sole a catinelle
2011 C'è chi dice no
SOS befana (TV film)
2010 Dopisy pro Julii
Figli delle stelle
Jíst, meditovat, milovat
2008 Aldo Moro - Il presidente (TV film)
All Human Rights for All
Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Il sangue e la rosa (TV film)
2005 Casanova
2004 Se devo essere sincera
2003 V moci pekla (TV film)
2001 Giravolte
1997 Cosa c'entra con l'amore
Roseannin hrob
1996 Inverno freddo freddo, Un
1995 Empoli 1921; film in rosso e nero
1993 Mille bolle blu
1991 Touha létat
1989 Ragazzi di via Panisperna, I
1986 Bi e il Ba, Il
1979 Assedio, L' (TV film)
Delitto in Via Teulada
Ratataplan
1977 Pensione paura
1974 Poslední den školy před vánočními svátky
1972 Canterbury proibito
1971 Čtyři noci jednoho snílka
Una pistola per cento croci
1970 Amore coniugale, L'
1969 Atti degli apostoli (TV film)
1968 Diabolik
Fuoco!
Visionari, I
1967 Cobra, Il
Crónica de nueve meses
Delitto a Posillipo
Morte non conta i dollari, La
Sfinge d'oro, La

TV seriály

2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
další epizody (9)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Slavnost (S01E10)
Utica (S01E09)
další epizody (9)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2003 Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
1996 Maresciallo Rocca, Il (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace